Fridluftsdag med Fyris 2

 Hej svejs!

Idag har jag varit på fridluftsdag med klassen upp till Stabbyskogen och åkte pulka! Det var jätte kul. Vi åt matsäck och umgicks. Var på Stabbyprästgård också och hälsade på Elin hon jobbar där.
Pia åkte längdskidor och hon var jättedukig även fast det var första gången för henne.
Men när jag och en kompis åkte pulka tillsammans alltså min bräda så åkte vi på ett gupp och  då flög hon så att hon råkade sparka till mig i näsan vilket ledde till att jag blödde näsblod och a. Men efter några minuter var jag tillbaka på banan och körde som en galning igen hehe. Här kommer lite bilder på gänget.

Ha det så bra
kramizar
Mirjam<3


Måndag!

hej svejs!

Idag vaknade jag precis när väckarklockan ringde.  Och klev för första gången på länge upp utan att vara det minsta trött. :D
Idag när jag kom till skolan så var det som vanligt med vanliga lektioner i början sen skulle vi till miniaulan och träffa rektorn och prata om beteendet för det är många som är dumma mot andra och jag tycker det är så hemskt att se sånt här händ här också. När man liksom går i ett gymnasium skall det inte hända. För när man går på gymnasiet så tycker man att dom borde åtminstånde förstå att man inte kan bahandla människor hur som helst så jag tyckte att det var jättebra att rektorn gick in på det och pratade om det för nått måste man ju göra innan det går över styr.
Efter att alla varit hos rektorn inne i miniaulan så  hade vi gympa som vi alltid brukar ha och då körde vi basket.
Det var väldigt jobbigt och sammtidigt väldigt kul man får mycket motion av det.
Sen hade vi musik och efter det Estetiskt.
Idag slutade vi kl.15.50 så jag gick ner till fyrisgården direkt efter och hade danskurs.
Fyrisgården är en plats där alla människor i alla åldrar kan vara och umgås med många andra från när man är liten till vuxen och då menar jag inte att gränsen är till 18 utan det är som ett fritids för vuxna.
Hur som helt här kommer lite bilder på mig ,Pia och hela gänget! :D
Ha det så bra
Kramizar
Mirjam<3


Alla hjärtans dag!

Alla människor behöver kärlek.
Alla behöver få känna sig älskade och behövda.
Alla människor behöver få lyckas, få känna sig duktiga och att få känna att dom duger.

Tänk alltid ...
... att varje människa du möter antingen är någon som kan ge kärlek eller någon som behöver kärlek något annat alternativ finns inte. <3<3<3<3

Alla hjärtans dag fest hemma hos Jennifer och Siri!

Hej allihopa!

Nu har jag kommit hem från alla <3 dag festen och det var rätt skojigt. Vi åt kladdkaka  och umgicks. :D
Här kommer lite bilder från festenSom sagt vi hade väldigt kul och vi lyssnade på musik från idol Rabhi You are not alone!! Så sjukt bra vi hade jättemysigt!!

Det var en jättemysig alla hjärtans dag fest!
Glad alla <3 dag!!!
Ha en bra dag!
Kramizar
Mirjam<3

Tisdag :)

Hej allihopa!

 Idag har jag varit i skolan och haft matte, svenska och kök  och Iv- val. Idag på iv- val så åkte vi skridskor på studenternas IP. Där körde vi Ishockey  vilket var kul och samtidigt svårt hahaha ramlade nästan hela tiden hahha.
Idag fick vi på hotell och Restaurang människor från olika städer i Sverige, några kom från Malmö, Stockholm, och Gälve och massa andra städer så det var lite kul att få testa på hur de är att vara riktig servitris.
Men nu så har jag kommit hem sen 2 timmar tillbaka hehe och har ätit tacos  var supergott  och har kollat på ett gammalt avsnitt av Andra Avenyn 174 tror jag. I morgon så kommer ett nytt avsnitt längtar sååå!!  
Men nu så måste jag plugga lite.
Ha det så jättebra
kramizar
Mirjam <3

RSS 2.0