Måndag

Hej allihop!
Idag har jag varit i skolan.  Jag hade lektionen Hotell och Restaurang och idrott och lite andra lektioner.
Idag på idrotten så förlorade jag ett diamant halsband som jag fick utav min moster i julas och jag älskar det halsbandet det är så fint. Men nu har jag ingen aning om var den kan vara har kollat i mitt skåp och i damernas omklädningsrum och i gymapväskan men den är spårlöst borta , så idag har jag inte mått så bra efter det  och så har jag haft panik av att den är borta misstänker att någon kan ha gått och tagit den vem vet.:(
På skolan var det köttbullar och mackaroner till lunch och det var gott.
Hemma åt jag tacos och det var  också väldigt gott.:)
Matkön var vädligt lång. Kön slutade  vid rektorns rum så man fick stå i kö rätt länge minns inte hur länge det var men det var ett tag i alla fall hehehe men aja vi kunde underhålla oss så länge genom att småsnacka lite hehee:)
Men nu skall jag krypa ner och sova börjar bli trött!:) XD
Ha det så bra
Kramizar
Mirjam

Onsdag 26/8-09

Hejsan!
Idag har jag varit  med hotell och restaurang klassen till våran lärare linn och plockat äpplen och varit lite med hennes hund. :) Kom som vanligt till skolan med moppen och sedan åkte vi vidare till linn.:)
Vi kom tillbax till skolan vid lunch och  så har vi bakat till fyrisboden. Fyrisboden är en lite minikiosk med godsaker som till ex. bullar , kakor, saft och massa annat gott. Snart är det premiär för årets gymnastik.:) Kommer till ex. bli skönt att röra på sig igen. måste förbereda mig och åka till gympan.
Ha en bra dag
Kramizar
Mirjam:)


Sista sommarlovsdagen!

Hej alla glada!
Idag  är det sista dagen före skolstart! Och det kommer bli kul att träffa alla kompisar  och lärare och många nya ungdomar som kommer till fyrisskolan, deras  skola linne´skolan lades ner så nu skall dom komma till oss på fyrisskolan och det kommer bli kul att se så många nya ansikten man inte sett förr!
Idag har jag inte gjort så mycket , jag har ätit ,sett på tv, varit på datorn och lyssnat på lite låtar och sjungit karaoke.:)
I morgon  så har man ju ändå tur med sovmorgonen börjar inte förren 12:30 så det är ju skönt att inte behöva gå upp så tidigt!
Nu är kl. 21:41 och tror att det är dags att  börja göra sig i ordning för kvällen!!
Ha det så bra
Kramizar
Mirjam

Födelsedag!

Hej alla glada!
Idag är det min första dag som 17 åring. Jag fyllde 17 år igår och det kändes helt underbart.
Fick massa fina presenter och gott fika och allt   och jag fick det jag önskade mig mest av allt Twilight.
Den filmen älskar jag  den är så bra!!
Första gången jag såg den hos en kompis var jag helt till mig och undrarde med iver vad som skulle hända och så vidare en helt underbarfilm och den är från 15 år!
I morgon skall jag ha en liten minifest och bjuda min kompis på bio och pizza kommer bli så kul!!
Ha det så bra
kramizar
Mirjam


hej! alla glada!

Idag har jag  varit och badat i Björklige och det var ganska kul.:)
Förra veckan hade vi besök av  mina föräldrars kompisar  och deras barn.:)
Den veckan hjälpte  jag även till på Europakonferansen (Festivalområdet) och hade bollkastning och minhopp för 5 åringar och pilkastning på fyrkampen och det tyckte jag väldigt mycket om man får så mycket mer att göra. :)
 I morgon så åker jag och min familj till Stockholm och hälsar på min faster  Anna-Carin och sedan  åker vi vidare till min moster Paulina. :)
Ha en bra dag
Kramizar
Mirjam


RSS 2.0