Farsdag

Hej allihopa!
 Idag är det fars dag vilket betyder att man uppvaktar sin pappa i alla familjer och äter fika och myser lite.
Detta är den första blogginlägget av min pappa och nu skall jag berätta vilken underbar pappa min pappa är!
Min pappa är omtänksam, rolig, charmig, är guldvärld och världens bästa pappa!! VÄRLDENS bÄSTA PAPPA<3<3<3<3<3<3GRATTIS PÅ FARSDAG!! ÄLSKAR DIG PAPPA!!!

Höstlov 2009

Hej allihopa!

Nu har en hel höstlovs vecka gått och imorgon börjar skolan.
Under lovet har jag gått på gymnastik,  och så  har jag varit hos veterinären  och avlivat min älskade hamster Tilda,  hon blev 1-2 år vet inte exakt. Tilda mådde inte så bra och har mått dåligt sen några veckor tillbaka, jag ville inte se henne lida så jag  åkte till veterinären och avlivade henne:) Saknar min lilla hamster älskade henne jätte mycket:(
I fredags såg vi på Idol men jag har ingen aning om vem som åkte ut för jag var uppe på mitt rum och satt vid datorn och surfade lite men jag såg en del av idol.
I lördags så var jag och min familj på bio och såg på Michael Jackson This is it.
På filmen visade dom  comeback repetionerna  och  lite om hur dom gjorde Thriller musik  videon och så  men det var mest repetionerna. I This is it  filmen så sjöng Michael Jackson  beat it  och I just cant stop loving you och I want you back från Jacksonfive  och lite andra låtar. Idag har jag inte gjort så mycket ätit Tortillapizza, suttit vid datorn  och så har morfar kommit hit och hälsat på :)
 Nu måste jag gå och lägga mig, för i morgon är det skoldags.
Ha en bra dag.
kramizar
Mirjam

RSS 2.0